close
چت روم
طرز تهیه مرغ با جوز و سس سویای شیرین (سمور ایام)

  • لا خير في حسن الجسوم وطولها إن لم يزن حسن الجسوم عقول

    تردیدها به ماخیانت می کنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم . . .

  • وإذا أصيب القوم في أخلاقهم فأقم عليهم مأتما وعويلا!

    باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  • لا تكن صلبا فتكسر و لا لينا فتعصر

    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند.

  • ليس العاقل من يعرف الخير من الشر ، ولكن من يعرف خير الشرين

    وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد، بخاطر این است که شما چیز زیادی از آن نخواسته اید .

  • الانسان حيث وضع نفسه فان وضعها اتضعت وان رفعها ارتفعت

    چقــــدرشـــب اضافه می آیــــدوقتــــی تو نیستی...!!!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

link box

آخرین ارسال های انجمن


عنوان پاسخ بازدید توسط
0 10 novinsystem20
0 75 giti
0 52 giti
0 61 giti
0 40 giti
0 50 giti
0 54 banafshe
0 46 banafshe
0 52 banafshe
0 48 banafshe

طرز تهیه مرغ با جوز و سس سویای شیرین (سمور ایام)


طرز تهیه مرغ با جوز و سس سویای شیرین (سمور ایام)

طرز تهیه مرغ با جوز و سس سویای شیرین (سمور ایام)

 

www.fun3da.rzb.ir

 

لطفا برای مشاهده طرز تهیه مرغ با جوز و سس  به ادامه مطلب مراجعه کنید

 

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر

موسیر ۵ عدد
 فلفل سفید (آسیاب شده)  نصف قاشق چایخوری
 جوز (آسیاب شده)  نصف قاشق چایخوری
 شکر  ۱ قاشق چایخوری
نمک  ۱ قاشق چایخوری
سس سویا (شیرین) ۱۰۰ میلی لیتر
آب ۱ لیتر
سیب زمینی (پوست کنده و هر عدد به ۸ تکه تقسیم شده) ۳۰۰ گرم
مرغ ۸۰۰ گرم ( ۸ تکه)
روغن ۲ قاشق سوپخوری
علف لیمو (کوبیده) ۱ عدد
سیر ۵ حبه
چوب دارچین ۲٫۵ سانتی متر
موسیر (کاملاً سرخ شده) جهت تزئین

طرز تهیه :
۱٫ روغن را در یک قابلمه داغ کنید. موسیر، سیر و دارچین و علف لیمو را در آن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.
۲٫ تکه های مرغ را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا با مواد پوشانده شود و دیگر صورتی نباشد.
۳٫ سیب زمینی، آب، سس سویای شیرین، نمک، شکر، جوز و فلفل سفید را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه آهسته بجوشد تا مرغ و سیب زمینی پخته و نرم شود. نمک و فلفل را طبق ذائقه اضافه کنید.
۴٫ شعله را خاموش کنید. غذا را داخل کاسه ی سرو کردن بریزید و روی آن را با تکه های موسیر تزئین کنید و بلافاصله با برنج بخارپز سرو کنید.

 


طبقه بندی : آموزش انواع غذاها ,
نویسنده مطلب : admin | تاریخ مطلب : 12 / 10 / 1392 | تعداد بازدید : 36 | نظرات ()

مطالب مرتبط

نظرات



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

link box


www.go2fun.ir


لطفا به ما در گوگل امتیاز دهید