close
چت روم
طرز تهیه طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

  • لا خير في حسن الجسوم وطولها إن لم يزن حسن الجسوم عقول

    تردیدها به ماخیانت می کنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم . . .

  • وإذا أصيب القوم في أخلاقهم فأقم عليهم مأتما وعويلا!

    باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  • لا تكن صلبا فتكسر و لا لينا فتعصر

    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند.

  • ليس العاقل من يعرف الخير من الشر ، ولكن من يعرف خير الشرين

    وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد، بخاطر این است که شما چیز زیادی از آن نخواسته اید .

  • الانسان حيث وضع نفسه فان وضعها اتضعت وان رفعها ارتفعت

    چقــــدرشـــب اضافه می آیــــدوقتــــی تو نیستی...!!!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

link box

آخرین ارسال های انجمن


عنوان پاسخ بازدید توسط
0 8 novinsystem20
0 69 giti
0 51 giti
0 57 giti
0 37 giti
0 47 giti
0 51 banafshe
0 45 banafshe
0 50 banafshe
0 44 banafshe

طرز تهیه طرز تهیه ساندویچ بوقلمون


طرز تهیه طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

 طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

 

WwW.fun3da.rzb.ir

 

لطفا برای مشاهده " طرز تهیه ساندویچ بوقلمون " به ادامه مطلب مراجعه کنید

آماده سازی: ۳ ساعت
مدت انتظار: ۳ ساعت
مجموعاً: ۶ ساعت

مواد لازم :

 پیازچه خرد شده  ۱/۲ فنجان
آویشن  ۱ قاشق چای خوری
 ران بوقلمون  ۱ کیلو و ۸۰۰ گرم (۴ ران کوچک)
 سیر خرد یا له شده  ۲ حبه
عصاره مرغ  ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد
کنگر ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۶ فنجان
جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان
مریم گلی ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
بوقلمون، آب، عصاره مرغ، برگ بو و نمک رو به ۶ لیتر آب اضافه میکنیم و در ظرفمون رو میذاریم و حدودا ۲ ساعت یا بقدری که گوشت بوقلمون کاملا نرم شده و براحتی از استخون جدا بشه، صبر میکنیم. بعد بوقلمون رو از ظرف بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشه در عین حال آبلیمو رو به ظرفمون اضافه میکنیم در ظرف رو کنار میذاریم تا مایعمون به جوش بیاد و به اندازه ۳ فنجون بشه.

وقتی گوشت بوقلمون خنک شد، استخون رو جدا میکنیم و گوشت رو به تکه های کوچیک خرد میکنیم. بعد با آویشن، مریم گلی، سیر، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم.

مواد مخلوط شده رو داخل قالب پخت نان یا هر قالب دلخواه دیگه میریزیم و ۳ فنجون مایعمون رو به مواد اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم و میذاریم حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه.

بعد از ۶ ساعت ظرفمون رو از یخچال بیرون میاریم با چاقو کناره های مواد رو آروم از قالب جدا میکنیم. قالب رو ۵ ثانیه توی آب گرم فرو میبریم و بعد توی ظرف مورد نظرمون برای سرو کردن برمیگردونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.

نکته:
میتونیم همینطور ساده سرو کنیم یا با نان ساندویچ و کاهو و چاشنی های مورد علاقه مون بعنوان ساندویچ سرو کنیم.

 

 

 

اموزش اشپزی,درست کردن ساندویچ,ران بوقلمون,راهنمای اشپزی,ساندویچ بوقلمون,طرز تهیه طرز تهیه ساندویچ بوقلمونی


طبقه بندی : آشپزی و تغذیه ,آموزش انواع غذاها ,
نویسنده مطلب : admin | تاریخ مطلب : 15 / 10 / 1392 | تعداد بازدید : 24 | نظرات ()

نظرات



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

link box


www.go2fun.ir


لطفا به ما در گوگل امتیاز دهید