طرز تهیه ساندویچ بوقلمون
WwW.fun3da.rzb.ir
لطفا برای مشاهده " طرز تهیه ساندویچ بوقلمون " به ادامه مطلب مراجعه کنید
آماده سازی: ۳ ساعت
مدت انتظار: ۳ ساعت
مجموعاً: ۶ ساعت
مواد لازم :
پیازچه خرد شده | ۱/۲ فنجان |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
ران بوقلمون | ۱ کیلو و ۸۰۰ گرم (۴ ران کوچک) |
سیر خرد یا له شده | ۲ حبه |
عصاره مرغ | ۲ عدد |
برگ بو | ۱ عدد |
کنگر | ۱ عدد |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب | ۶ فنجان |
جعفری خرد شده | ۱/۲ فنجان |
مریم گلی | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
بوقلمون، آب، عصاره مرغ، برگ بو و نمک رو به ۶ لیتر آب اضافه میکنیم و در ظرفمون رو میذاریم و حدودا ۲ ساعت یا بقدری که گوشت بوقلمون کاملا نرم شده و براحتی از استخون جدا بشه، صبر میکنیم. بعد بوقلمون رو از ظرف بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشه در عین حال آبلیمو رو به ظرفمون اضافه میکنیم در ظرف رو کنار میذاریم تا مایعمون به جوش بیاد و به اندازه ۳ فنجون بشه.
وقتی گوشت بوقلمون خنک شد، استخون رو جدا میکنیم و گوشت رو به تکه های کوچیک خرد میکنیم. بعد با آویشن، مریم گلی، سیر، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم.
مواد مخلوط شده رو داخل قالب پخت نان یا هر قالب دلخواه دیگه میریزیم و ۳ فنجون مایعمون رو به مواد اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم و میذاریم حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه.
بعد از ۶ ساعت ظرفمون رو از یخچال بیرون میاریم با چاقو کناره های مواد رو آروم از قالب جدا میکنیم. قالب رو ۵ ثانیه توی آب گرم فرو میبریم و بعد توی ظرف مورد نظرمون برای سرو کردن برمیگردونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.
نکته:
میتونیم همینطور ساده سرو کنیم یا با نان ساندویچ و کاهو و چاشنی های مورد علاقه مون بعنوان ساندویچ سرو کنیم.